Onderhoud Chevrolet

Opzoek naar een autogarage die uw Chevrolet een onderhoudsbeurt kan geven? Dan bent u bij onze autogarage in Molenaarsgraaf (Zuid-Holland) aan het juiste adres! Wij verzorgen zowel kleine als grote onderhoudsbeurten. En ook voor een apk-keuring van uw Chevrolet kunt u bij ons terecht.

Specialist in Chevrolet onderhoud

Met meer dan 25 jaar Chevrolet ervaring weten wij precies waar we op moeten letten tijdens de onderhoudsbeurt. Onze monteurs beschikken over de juiste apparatuur en originele onderdelen, uit eigen magazijn. Uw Chevrolet wordt geïnspecteerd op een groot aantal punten tijdens de onderhoudsbeurt. Deze punten zijn speciaal voorgeschreven door de autofabrikant en verschillen ook per type Chevrolet.

Goed en betaalbaar onderhoud

Als autogarage zorgen wij dat de onderhoudsbeurt aan uw Chevrolet vakkundig en met zorg wordt uitgevoerd. Zodat u weer veilige kilometers kan maken met uw auto. De meeste onderhoudsbeurten vinden plaats om bijvoorbeeld 15.000 km. Bij de nieuwere Chevrolets zijn het vaker flexibelere onderhoudsbeurten die op basis van rijgedrag worden gepland.

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van het type Chevrolet. Als we tijdens de inspectie punten tegenkomen die vervangen of gerepareerd moeten worden buiten de onderhoudsbeurt om dan nemen we eerst contact met u op. Zodat u precies weet wat het gaat kosten en u niet voor onprettige verrassingen komt te staan. Zowel particulieren als autobedrijven kunnen bij ons terecht voor technisch advies of hulp. Neem gerust contact met ons op voor technisch advies of hulp.

Plan een afspraak

Heeft u een Chevrolet Aveo, Chevrolet Captiva, Chevrolet Kalos, Chevrolet Spark, Chevrolet Orlando, Chevrolet Cruze, Chevrolet HHR, Chevrolet Epica, Chevrolet Matiz of Chevrolet Volt? En zoekt u een erkend reparateur voor een onderhoudsbeurt of apk-keuring? Maak een afspraak of bel ons via 0184 64 13 14.
Maak een afspraak