Reparatie

Reparatie Autobedrijf J. Aantjes

Reparatie nodig aan uw auto? Heeft u een kapotte versnellingsbak, distributieriem, remschijven, remblokken, schokdempers, uitlaat, accu, airco of is er een ander onderdeel kapot aan uw auto? Autobedrijf J. Aantjes helpt u graag verder met de reparatie van uw auto. Als merkonafhankelijke garage hebben onze vakkundige monteurs kennis van elk merk en type auto.

Reparatie snel en vakkundig uitgevoerd

Als eerste brengen onze monteurs de gebreken van de auto in kaart en maken wij een prijsopgave. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Na akkoord kunnen wij de reparatie zorgvuldig uitvoeren zodat de auto weer veilig de weg op kan. Kapotte onderdelen worden altijd vervangen door het beste alternatief. Dit zijn vaak de originele onderdelen die specifiek bestemt zijn voor uw auto.

Reparatie Chevrolet

Sinds 1995 zijn wij al dealer en erkend reparateur van het merk Chevrolet. Eind 2015 is Chevrolet gestopt met de verkoop van nieuwe auto’s in Europa. Heeft u een Chevrolet die een reparatie nodig heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben alle technische kennis en apparatuur om uw Chevrolet auto te kunnen repareren.

Maak een afspraak

Bij ons kunt u terecht met elke auto. Onze monteurs zorgen ervoor dat de reparatie vakkundig wordt uitgevoerd. Maak een afspraak of bel ons via 0184 64 13 14. Eventueel kunnen wij ook uw auto ophalen als dat nodig is.
Maak een afspraak