Opel onderhoud en reparaties

Heeft u pech met uw Opel? Of heeft uw Opel een periodieke onderhoudsbeurt of APK keuring nodig? Wij van Autobedrijf J. Aantjes uit Molenaarsgraaf hebben al meer dan 50 jaar ervaring in het repareren en onderhouden van Opel’s.

Vakkundig onderhoud en reparatie aan uw Opel

In onze werkplaats in Molenaarsgraaf kunt u terecht met elk type Opel. Van gepland onderhoud, herstel na schade, reparaties, APK keuring tot deskundige informatie over garantie en aankoop van een Opel occasion. Bij ons bent u verzekerd van de kwaliteit en zorg die u mag verwachten.

Onze goedopgeleide en gekwalificeerde monteurs werken met de beste apparatuur. Alle onderdelen die wij gebruiken zijn van de beste kwaliteit, veelal originele Opel onderdelen. Alle werkzaamheden die wij uitvoeren aan uw Opel, gebeurt in overleg met u. Op deze manier zorgen wij dat u onbezorgd kan blijven genieten van uw Opel.

Plan een afspraak

Maak nu een afspraak voor u Opel. Dit kan via ons contactformulier of bel ons via 0184 64 13 14. Wij zijn gevestigd in Molenaarsgraaf in de gemeente Molenwaard nabij Sliedrecht, Papendrecht, Gorinchem en Dordrecht.
Maak een afspraak