Werkplaats

Wij onderhouden uw auto of bedrijfsauto zeer nauwkeurig met goed opgeleide monteurs, en kunnen met onze moderne uitleesapparatuur nagenoeg alle storingen voor u verhelpen.

Maatwerk in onderhoud

Het verschil tussen een kleine en grote beurt vervaagt voor de moderne auto’s. Het is belangrijker naar de kilometerstand van de auto of het rijgedrag te kijken. Zo hoeft u niet te kiezen voor een kleine of grote beurt, pas als uw auto bij ons in de werkplaats is kijken wij wat op dat moment specifiek nodig is voor onderhoud.

Kennis en Gereedschap

Wij vinden het belangrijk dat ook externe organisaties kritisch naar de kwaliteit van onze dienstverlening kijken. Daarom zijn wij RDW erkend en Bovag gecertificeerd. Om uw voertuig goed te onderhouden is niet alleen kennis, maar ook goed gereedschap nodig. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en hebben de meest recente cursussen en opleidingen gevolgd. Daardoor hebben ze de juiste kennis in huis om problemen en storingen goed op te lossen. Wij beschikken daarnaast over de modernste gereedschappen en uitleesappartuur om nagenoeg alle storingen van elk merk en elk type auto op te lossen.

Chevrolet

Ons bedrijf is sinds 1995 Dealer en erkend Reparateur van de merken Chevrolet en Daewoo, dit betekend dat bij ons bedrijf alle technische kennis en apparatuur aanwezig is om de auto’s van deze merken volgens fabrieks voorschrift en voorwaarden te kunnen onderhouden en te repareren. Ook wordt door ons magazijn originele onderdelen geleverd aan autobedrijven maar natuurlijk ook aan particuliere klanten.

Heeft u een Chevrolet of Daewoo in bezit, en wilt u onderhoud en/of reparatie laten uitvoeren aan u auto of heeft u specifieke problemen of vragen? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen!