Onderhoud

Onderhoud Autobedrijf J. Aantjes

Door regelmatig uw auto te laten controleren voorkomt u onverwachte autopech, bespaart u kosten op reparaties en verlengt het de levensduur van uw auto. Maar wanneer is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Dit verschilt per merk en type auto. Bij Autobedrijf J. Aantjes is dit geen enkel probleem en kan u met ieder merk en type auto terecht in onze autogarage in Molenaarsgraaf.

Uit welke onderhoudsbeurten kan u kiezen?

Dit hangt af van de leeftijd van de auto. Bij moderne auto’s hanteren fabrikanten steeds vaker flexibele onderhoudsintervallen, bijvoorbeeld 1 keer per jaar of om de 25.000 of 30.000 km. Bij de oudere auto’s adviseren wij een kleine beurt om de 15.000 km en een grote beurt elke 2 jaar.

Kleine onderhoudsbeurt

Bij een kleine beurt inspecteren wij uw auto op een aantal onderhoudspunten. We verversen de olie, de oliefilter en waar nodig vullen we de andere vloeistoffen bij. Tijdens de inspectie controleren we de banden, filters, uitlaat, remmen, schokdempers en de ruitenwissers. En kijken we of alle lampen het nog doen en of deze juist afgesteld zijn.

Grote onderhoudsbeurt

Bij een grote beurt inspecteren we de auto op meerdere onderhoudspunten dan bij een kleine beurt. We kijken onder andere of alle filters goed zijn, en waar nodig worden deze vervangen. Alle vloeistoffen zoals koelvloeistof en remvloeistof worden ververst en de overige vloeistoffen worden waar nodig is bijgevuld. Daarnaast kijken we of de bougies (benzinemoter) en de distributieriem vervangen moeten worden. En controleren we de accu, remmen, schokdempers en de banden. Ook de binnenkant van de auto wordt gecontroleerd, zo testen we onder andere de airco. In de meeste gevallen combineren we een grote beurt met een APK keuring. Zodat uw auto in één keer weer rijklaar is.

Kosten van een onderhoudsbeurt

Een grote beurt aan je auto is duurder dan een kleine beurt, dit komt omdat een grote beurt meer tijd in beslag neemt. De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van het merk, type en bouwjaar van de auto. Als we tijdens de inspectie punten tegenkomen die vervangen of gerepareerd moeten worden buiten de onderhoudsbeurt om dan nemen we eerst contact met u op. Zodat u precies weet wat het gaat kosten en u niet voor onprettige verrassingen komt te staan.

24/7 Pechhulp NL + EU

Wij als autobedrijf zijn aangesloten bij Pechonderwegservice.nl. Door bij ons uw auto te laten onderhouden kunt u bij ons een pechhulp abonnement afsluiten voor maar € 49,95 per jaar. Pechonderwegservice.nl voorziet in 12 maanden 24/7 hulp bij pech in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa. Wat uniek is, is dat uw defecte auto naar uw eigen autobedrijf wordt teruggebracht als deze niet dezelfde dag is te repareren. Consumenten beoordelen de service gemiddeld met een 9,3 via klantenvertellen.nl.

Plan een onderhoudsbeurt

Bij ons kunt u terecht met elke auto voor een onderhoudsbeurt. Onze specialisten zorgen ervoor dat de onderhoud vakkundig wordt uitgevoerd. Maak een afspraak of bel ons via 0184 64 13 14.
Maak een afspraak