Over ons

Al sinds 1976 zijn wij als familiebedrijf gespecialiseerd met auto’s en bedrijfswagens bezig. Met meer dan 40 jaar ervaring kunt u van ons verwachten dat uw voertuig bij ons in goede handen is. Ons streven is dat u met vertrouwen in uw auto rijdt, altijd en overal.

Een auto kopen is een belangrijke beslissing, en we zetten ons in om voor u een occasion, nieuwe auto of bedrijfswagen te helpen vinden die bij uw behoeften past voor de juiste prijs. Dankzij die houding hebben wij onze reputatie in de verre omtrek opgebouwd voor het verkopen van kwalitatieve, waardevolle occasions en nieuwe auto’s of bedrijfswagens.

50 jaar BOVAG lid

We zijn één van de meest gerespecteerde autobedrijven in de regio voor occasions en nieuwe auto’s. Daarom zetten we ons iedere dag in om u het beste advies en de beste deals op het gebied van occasions en nieuwe auto’s in de regio te bieden. We zijn er trots op dat wel al meer dan 50 jaar BOVAG lid zijn.

Hierdoor bent u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.

24/7 Pechhulp NL + EU

Wij als autobedrijf zijn aangesloten bij Pechonderwegservice.nl. Door bij ons uw auto te laten onderhouden kunt u bij ons een pechhulp abonnement afsluiten voor maar € 49,95 per jaar. Pechonderwegservice.nl voorziet in 12 maanden 24/7 hulp bij pech in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa. Wat uniek is, is dat uw defecte auto naar uw eigen autobedrijf wordt teruggebracht als deze niet dezelfde dag is te repareren. Consumenten beoordelen de service gemiddeld met een 9,3 via klantenvertellen.nl.