Chevrolet specialist

Ons bedrijf is sinds 1995 dealer en erkend reparateur van het merk Chevrolet. Eind 2015 stopte Chevrolet met de verkoop van nieuwe auto’s in Europa. Maar als dealer en erkend reparateur van Chevrolet bent u bij ons aan het juiste adres voor advies, onderhoud en reparatie.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij onderhoudsbeurten, apk-keuringen en reparaties vakkundig en snel uitvoeren aan uw Chevrolet. In onze garage in Molenaarsgraaf (Zuid-Holland) is alle apparatuur aanwezig om de auto’s volgens fabrieksvoorschrift en voorwaarden te onderhouden en te repareren. Zowel particulieren als autobedrijven kunnen bij ons terecht voor technisch advies of hulp. Neem gerust contact met ons op voor technisch advies of hulp.

Originele Chevrolet onderdelen

Daarnaast beschikken wij over een magazijn met originele Chevrolet onderdelen. Die wij leveren aan autobedrijven en particuliere klanten die bij ons hun Chevrolet in onderhoud hebben.

Chevrolet terugroepacties

Als Erkend Chevrolet reparateur zijn wij bevoegd om eventuele terugroepacties (recalls) van Chevrolet uit te voeren. Terugroepacties zijn noodzakelijk zodat u veilig kan rijden met uw Chevrolet. De werkzaamheden worden volledig kosteloos uitgevoerd. Op dit moment zijn de volgende terugroepacties actief:

Erkend reparateur Chevrolet

Met onze ervaring en kennis zijn wij een echte specialist voor reparaties en onderhoud aan uw Chevrolet. Heeft u een Chevrolet Aveo, Chevrolet Captiva, Chevrolet Kalos, Chevrolet Spark, Chevrolet Orlando, Chevrolet Cruze, Chevrolet HHR, Chevrolet Epica, Chevrolet Matiz of Chevrolet Volt? En zoekt u een erkend reparateur voor een onderhoudsbeurt, apk-keuring of een reparatie? Maak dan een afspraak of bel ons via 0184 64 13 14.
Maak een afspraak