Bandenservice

Zijn uw autobanden aan vervanging toe? Of wilt u weten wat de staat van uw autobanden is? Kom dan bij ons langs voor de bandenservice. Onze monteurs controleren de banden op profieldiepte, slijtage en droogtescheurtjes. Goeden autobanden zorgen voor veilige kilometers.

Professioneel onderhoud van uw autobanden

Als het nodig is vervangen wij de versleten banden door nieuwe banden. Balanceren en uitlijnen wij de banden met de juiste apparatuur. En brengen we de banden op de juiste bandenspanning. Dit alles zorgt voor een beter rijcomfort en bespaart ook nog eens brandstof.

Ook bij een klapband of een lekke band zorgen wij dat dit netjes wordt gerepareerd. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het verwisselen van winter- en zomerbanden.

Bandenwissel combineren met een onderhoudsbeurt?

Geen probleem! Maak een afspraak en wij zorgen ervoor dat uw bandenwissel gelijk wordt uitgevoerd met een onderhoudsbeurt aan uw auto. Zo hoeft u maar één keer langs te komen en kunt u daarna weer veilig de weg op.

Plan een bandenservice

Bij ons kunt u terecht met elke auto voor een bandenservice. Onze monteurs zorgen ervoor dat de service aan uw autobanden of de bandenwissel vakkundig worden uitgevoerd. Maak een afspraak of bel ons via 0184 64 13 14.
Maak een afspraak