Terugroepactie Chevrolet Spark | KDX

Heeft u onlangs een brief gehad van Chevrolet (General Motors) / OPEL Nederland voor uw Chevrolel Spark, met onderwerp ‘Terugroepactie KDX / Vervanging Motorkapafsluiting’? Bij ons bent u aan het juiste adres voor het oplossen van dit probleem aan uw Chevrolet Spark. Wij zijn erkend reparateur van het merk Chevrolet in onze autogarage in Molenaarsgraaf (Zuid-Holland).

Wat is het probleem?

Bij de Chevrolet Spark kan het voorkomen dat de motorkap door corrosie van het vergrendelmechanisme niet vergrendelt wanneer deze gesloten is. In een dergelijk geval kan de motorkap tijdens het rijden onverwacht openklappen, waardoor het zicht van de bestuurder kan worden geblokkeerd, wat mogelijk kan leiden tot een ongeval.

Wat is de oplossing?

Om de kwaliteit van uw Chevrolet Spark in de toekomst te waarborgen, vervangen we het complete vergrendelmechanisme van de motorkap. Ook wanneer u de eerdere terugroepactie (Recall ISB14-02-062-OHG) heeft laten uitvoeren, dient ook de nieuwe Recall KDX uitgevoerd te worden aan uw Chevrolet Spark. De werkzaamheden zijn noodzakelijk en worden uiteraard volledig kosteloos uitgevoerd.

Plan een afspraak in

Maak een afspraak met ons voor het inplannen van de reparatie. Wij als erkend Chevrolet reparateur zorgen ervoor dat het probleem netjes wordt verholpen zodat u weer veilig de weg op kunt. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via 0184 64 13 14. Wij helpen u graag verder.
Maak een afspraak