Reparatie Chevrolet Aveo

Op zoek naar een garagebedrijf die uw Chevrolet Aveo kan repareren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn een erkend reparateur van het merk Chevrolet en gevestigd in Molenaarsgraaf (Zuid-Holland).

Specialist in reparatie Chevrolet Aveo

Het kan altijd gebeuren dat er onderdelen aan uw auto kapot gaan. Soms komen we tijdens een APK keuring of onderhoudsbeurt al onderdelen tegen die onderhevig zijn aan slijtage of al kapot zijn. Blijf nooit te lang rijden met kapotte onderdelen en laat deze zo snel als mogelijk repareren. In onze werkplaats kunt u terecht met uw Chevrolet Aveo. Wij maken gebruik van de originele fabrieksonderdelen als deze nog voorradig zijn, waardoor eventuele garanties van de autofabrikant behouden blijven. Een deel van deze originele fabrieksonderdelen hebben wij in ons eigen magazijn op voorraad liggen.

Elke reparatie begint met een inspectie. Tijdens deze inspectie bekijken we welke onderdelen er kapot zijn of welk onderdeel een probleem veroorzaakt aan uw auto. Na de inspectie bespreken we met u de werkzaamheden en de kosten om de reparatie uit te voeren. Na akkoord gaan onze gespecialiseerde monteurs aan de slag en repareren uw auto vakkundig, zodat u weer veilig de weg op kan.

Ook voor technische vragen over uw Chevrolet Aveo kunt u bij ons terecht. Of bent u van plan om een Chevrolet Aveo aan te schaffen? Dan geven wij u graag deskundig advies.

Plan een afspraak

Zoekt u een erkend reparateur voor een reparatie aan uw Chevrolet Aveo? Maak een afspraak of bel ons via 0184 64 13 14.
Maak een afspraak