APK keuring Papendrecht

Bent u opzoek naar een APK keuring voor uw auto of bedrijfswagen in de buurt van Papendrecht? Als RDW-erkende keurmeester helpen wij van Autobedrijf J. Aantjes u graag verder.

APK voor 25,- euro!

Wij inspecteren en controleren alle merken en type auto’s voor de betaalbare prijs van € 25,-. Uw auto wordt gecontroleerd door onze keurmeester op diverse punten zodat u weer veilig de weg op kan.

Goede & betrouwbare APK keuring

Komen wij tijdens de inspectie problemen tegen zoals bijvoorbeeld onderdelen die aan vervanging toe zijn, omdat deze kapot of onderhevig aan slijtage zijn. Dan nemen wij contact met u op om dit te spreken. Na uw akkoord kunnen wij de problemen vakkundig repareren in onze garage. Zodat uw voertuig APK goedgekeurd kan worden en wij deze kunnen afmelden en u een keuringsrapport kunnen overhandigen. Op het keuringsrapport hebben wij alle punten netjes beschreven die aan de orde zijn gekomen, zoals reparaties en eventuele APK afkeurpunten die zijn verholpen.

Plan een APK keuring

Voor het maken van een afspraak om uw auto APK te keuren kunt u ons bellen via 0184 64 13 14. Of vul het afspraken formulier in. Uiteraard is het ook mogelijk om een APK keuring uit te laten voeren met een onderhoudsbeurt. Weet u niet voor welke datum uw auto APK gekeurd moet worden? Vraag dan hier uw RDW gegevens op of bel ons voor deskundig advies.
Maak een afspraak